Vacature WOZ-taxateur

Tog Nederland is als landelijk opererend taxatiebureau, gespecialiseerd in het modelmatig waarderen van vastgoed voor gemeenten in het kader van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ). Door uitbreiding van de activiteiten, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van taxateur.

Tog Nederland taxateur

Als taxateur bepaal je de WOZ-waarden van alle objecten (woningen en niet-woningen) met behulp van een geautomatiseerd waarderingssysteem / taxatieapplicatie. Dit werk verricht je vanuit één van onze vestigingen, zijnde: Veenendaal, Sint-Oedenrode en Meppel of vanuit de locatie van de betrokken gemeenten in de regio.
Tevens handel je bezwaar- en beroepschriften af, neem je deel aan overleggen en voer je - indien nodig - onderhandelingen met belastingplichtige partijen.

Wat vragen wij voor deze functie:
Je bent WOZ-gecertificeerd ( of de bereidheid dit te behalen) en in het bezit van een diploma NVM/SVM of de bereidheid hiervoor te leren. Je beschikt over werkervaring als taxateur met kennis van de diverse taxatiemethodieken evenals werkervaring met modelmatige taxatieapplicaties. Tevens ben je resultaatgericht, integer, zelfstandig, accuraat, verantwoordelijk, hebt overwicht en kunt goed onderhandelen.

Voldoe jij niet aan deze functie-eisen, maar wil je deze wel leren en beschik je in ieder geval over de volgende competenties:

HBO werk en denk niveau
Studierichting: Vastgoed / Makelaardij / MER
affiniteit met software applicaties
ondernemerschap
goede analytische inzichten

Wij bieden een interessante baan met volop eigen verantwoordelijkheden, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de genoten opleiding en werkervaring.

Neem gerust direct contact op om samen de mogelijkheden te bekijken.

Solliciteren