Vacature accountmanager/recruiter Werving en Selectie

Tog Nederland groeit! Naast onze drijfveer om voor onze klanten te doen wat we beloven willen we ook graag het doel bereiken om in 2022 de beste werkgever van Nederland te worden in onze branche. Ambitieus maar dat mag, vinden wij. Om invulling te geven aan onze droom zoeken wij de beste mensen. Daarom zijn we op zoek naar een accountmanager/recruiter werving en selectie. Iemand met de drive en het instinct de beste mensen te vinden. Iemand met een neus voor de juiste match.

Tog Nederland

Wij leveren een software oplossing aan gemeenten en ondersteunen bij de inrichting en het gebruik ervan. Daarnaast beschikken wij over een grote projectorganisatie die onder regie van gemeenten uitvoering geeft aan verschillende wettelijke verplichtingen. We streven naar een grote mate van zorgvuldigheid en integriteit in ons werk en de omgang met onze relaties en medewerkers.

We werken landelijk vanuit 3 regiokantoren met bijna 130 enthousiaste en gedreven medewerkers en al ruim 25 jaar bijna uitsluitend voor de lokale overheid/ gemeenten.

De baan

Door onze groei en ambitie hebben we behoefte aan nieuwe collega’s. Intern voor onze eigen projectorganisatie maar ook mensen die tijdelijk ingezet worden bij onze klanten. Hierdoor is de vacature accountmanager/recruiter werving en selectie ontstaan. Als accountmanager/recruiter werk je samen met de andere accountmanagers, de vestigingsmanagers en projectleiders en ben je verantwoordelijk voor het vinden, binden en begeleiden van de juiste medewerkers. In een organisatie waar ze graag willen werken en waarmee klanten graag samenwerken.

Wij vinden het belangrijk te blijven zorgen dat (nieuwe) collega’s zich welkom bij ons voelen, zich kunnen ontwikkelen en ontplooien, deskundig zijn en met plezier hun werk doen. Dat maakt je blij. Wij willen elke dag een beetje beter maken. Dat maakt het werk bij Tog Nederland leuk en je functie afwisselend en uitdagend. Er is veel te doen en dat doen we samen! Daarom zoeken wij een accountmanager/recruiter die zich in deze uitdagende rol bij ons thuis voelt. 
 

Je werkzaamheden

Wij vragen wij jou?

Waarom je bij ons wilt werken

Solliciteren