Vacature .NET Developer

Laat jij je niet snel uit het veld slaan? Dan ben jij de ‘.NET Developer’ die Tog Nederland zoekt!

Bij Tog Nederland, als moderne innovatieve organisatie, werken we met VRiS, een SaaS applicatie op het gebied van de BAG, WOZ en belastingen. Een applicatie die we intern gebruiken, maar die tevens intensief door onze diverse opdrachtgevers wordt gebruikt.
Ligt jouw kracht in het werken aan webapplicatie, mobile applicaties en websites? Lees dan vlug verder!

Wat verwachten wij van onze .NET Developer?

Je gaat onze bestaande producten verder doorontwikkelen en verbeteren, maar ook aan nieuwbouw doen. Er is een leuke wisselwerking met de andere ontwikkelaars en onze productmanagers en productspecialisten en daarom is het belangrijk dat je goed kunt samen werken.

Functieprofiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, liefst in de richting van ICT. Je bent goed in staat problemen helder te krijgen en vervolgens te voorzien in een passende oplossing, liefst 40 uur per week. Je beschikt over de onderstaande kennis en werkervaring met:

Verder is het een pré als je beschikt over kennis en/of ervaring met:

Wat bieden wij jou:

Je komt te werken in een energiek team van 6 tot 8 collega’s en jouw standplaats is regelmatig Veenendaal.

Daarnaast bieden we jou:

Tot slot … waar kom je te werken?

Wij zijn Tog Nederland, een BAG, WOZ en belasting softwareleverancier en allround dienstverlener op die vakgebieden voor gemeenten, belastingsamenwerkingen en provincies. Wij leveren onze software ‘VRiS’, een SaaS oplossing ‘in the cloud’. Uniek is dat wij als softwareleverancier onze applicatie ‘VRiS’ ook zelf gebruiken. Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt.

Interesse, grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen.

Solliciteren