Vacature Databasebeheerder

Twijfel niet langer en wordt ‘Database beheerder’ bij Tog Nederland?

Gemeenten kiezen steeds meer én weloverwogen voor de applicatie ‘VRiS’ van Tog Nederland om op een prettige en efficiënte wijze de werkzaamheden voor de BAG, WOZ, waarderen, belastingen heffen en innen uit te voeren. Daarnaast gebruiken wij zelf ook VRiS om in opdracht van gemeenten werkzaamheden uit te voeren.

Ben jij de gedisciplineerde Database beheerder die wij zoeken?.

Weet jij voortvarend onze database af te stemmen op de werkzaamheden die onze opdrachtgevers én collega’s uitvoeren, zodat de gewenste data direct beschikbaar is? Heb jij een gezond oog voor details, zie jij problemen voordat ze ontstaan en los je deze weloverwogen en voortvarend op? Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding, liefst in de richting van ICT. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig, zelfstandig en in staat om in een energiek, ambitieus team tot oplossingen te komen, liefst 40 uur per week.
Beschik je bovendien over de onderstaande kwaliteiten:

Wat bieden wij jou:

Je komt te werken binnen een energiek team van 6 tot 8 collega’s en jouw standplaats is Veenendaal. Daarnaast bieden we jou:

Tot slot …waar ga je aan de slag?

Wij zijn Tog Nederland, een BAG, WOZ en belasting softwareleverancier voor gemeenten, belastingsamenwerkingen en provincies. Wij leveren onze software ‘VRiS’, een SaaS oplossing ‘in the cloud’. Uniek is dat wij als softwareleverancier onze applicatie ‘VRiS’ ook zelf gebruiken.

Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt.

Interesse, grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie toe te sturen.

Solliciteren