Vacature Consultant koppelingen

Wie zijn wij, Tog Nederland?

Een BAG, WOZ en Belastingen softwareleverancier voor gemeenten, belastingsamenwerkingen en provincies. Wij leveren onze software VRiS, een SaaS oplossing ‘in the cloud’. Uniek is dat wij als softwareleverancier onze applicatie VRiS ook zelf gebruiken om op een prettige en efficiënte wijze de werkzaamheden voor de BAG, WOZ, Waarderen, Heffingen en Invordering voor onze opdrachtgevers uit te voeren. Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Door de sterke groei van onze software klanten zoeken we per direct een Consultant Koppelingen.

Wat doet een Consultant Koppelingen bij ons?

Gemeenten gebruiken meer en meer onze applicatie VRiS en hierbij zijn goed werkende koppelingen cruciaal, denk aan koppelingen via binnen- en buiten gemeentelijk berichtenverkeer op het vlak van bijvoorbeeld de WOZ, de BAG, de BRK, de BRP, een zaaksysteem of een financiële applicatie.

Als Consultant Koppelingen ben jij de spin in dit web en implementeer en beheer jij in teamverband alle gewenste koppelingen met VRiS en opereer je tussen techniek en proces. Je voert gesprekken met onze klanten m.b.t. de implementatie, hebt verschillende contactmomenten m.b.t. beheer en meldingen, maar onderhoudt ook nauwe contacten met andere ICT-bedrijven t.a.v. implementaties en meldingen. Kort samengevat zijn jouw werkzaamheden als volgt:

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze Consultant Koppelingen heeft een afgeronde HBO opleiding, liefst in de richting van ICT. Een persoonlijkheid die graag in een energiek, ambitieus team wil werken, liefst 40 uur per week. Een verbinder die graag klanten ondersteunt en adviseert en tevens beschikt over de onderstaande kwaliteiten:

Wat bieden wij jou:

Je komt te werken binnen een energiek, open team van 6 tot 8 collega’s en jouw standplaats is Veenendaal. Daarnaast bieden we jou:

Interesse? Grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen of neem contact op!

Solliciteren