Vacature Consultant berichtenverkeer

Breng jij de oplossing als Consultant Berichtenverkeer bij Tog Nederland?

Onze Consultant Berichtenverkeer zorgt dat het werk gewoon doorloopt! Steeds meer gemeenten gebruiken onze applicatie VRiS en communiceren via berichtenverkeer met andere applicaties, denk aan een zaaksysteem of financieel pakket, maar ook met de Landelijke Voorzieningen.

Dit berichtenverkeer, van vraag- en antwoordbericht, verloopt geautomatiseerd en dient gemonitord te worden. Daar kom jij als onze Consultant Berichtenverkeer om de hoek kijken. Iedere fout in het berichtenverkeer levert namelijk uitval en dus (potentiële) problemen in het proces op, waardoor vervolgtaken mogelijk niet uitgevoerd kunnen worden.

Als Consultant Berichtenverkeer is het jouw taak hier alert op te zijn. Jij let erop dat VRiS zonder problemen ‘praat’ met andere applicaties, bij foutmeldingen analyseer jij de oorzaak en zorgt ervoor dat de fout opgelost wordt en borgt zodoende de datadistributie. Met deze taken opereer je op het raakvlak van mens, proces en techniek.

Het profiel van onze Consultant Berichtenverkeer

Onze Consultant Berichtenverkeer heeft een HBO werk- en denkniveau, liefst in de richting van ICT. Je bent analytisch sterk, zelfstandig en in staat om in een energiek, ambitieus team tot oplossingen te komen, liefst 40 uur per week. Je vindt het super om (proactief) problemen op te lossen en klanten te helpen. Tevens beschik je ook over de onderstaande kwaliteiten:

Wat bieden wij jou:

En … tot slot een beeld van wie wij zijn, Tog Nederland:

Een BAG, WOZ en Belastingen softwareleverancier voor gemeenten, belastingsamenwerkingen en provincies. Wij leveren het softwarepakket VRiS, een SaaS oplossing ‘in the cloud’. Uniek is dat wij als softwareleverancier onze applicatie VRiS ook zelf gebruiken om op een prettige en efficiënte wijze de werkzaamheden voor de BAG, WOZ, Waarderen, Heffingen en Invordering voor onze opdrachtgevers uit te voeren. Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Door de sterke groei van onze software klanten zoeken we per direct een Consultant Berichtenverkeer.

Interesse? Grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen.

Solliciteren