Vacature Belasting-consultant

Tog Nederland is een softwareleverancier voor de lokale overheid, wij brengen een SaaS cloudoplossing ‘VRiS’ op de markt voor alle gemeenten in Nederland en ook wij zelf maken gebruik van de software voor de uitvoering van de diverse opdrachten. VRiS kenmerkt zich door overzichtelijke en gebruiksvriendelijke schermen waarmee gebruikers prettige en efficiënt hun taken op het gebied van de BAG/BGT, WOZ, waarderen, Belastingen, Heffen en Innen uitvoeren.

De ontwikkeling van deze software vindt plaats in ons kantoor in Veenendaal.

Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Vanwege een sterke groei van onze klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 40 uur per week.

Jouw werkzaamheden als consultant zijn divers zoals het ondersteunen van de projectmanager bij implementaties, je maakt zelfstandig afspraken met klanten en verzorgt de inrichting VRiS. Hierbij geef je adviezen over de inrichting van de werkprocessen in relatie tot onze software en implementeert deze. Naast het ondersteunen van klanten ben je ook betrokken bij het afhandelen van de helpdeskmeldingen. Hierbij verwachten we dat je service- en oplossingsgericht kan werken en dat je niet schroomt om collega’s om hulp te vragen.
Je verzorgt cursussen en werkplekbegeleiding. Verder ben je verantwoordelijk voor de gebruikersdagen waarin onze klanten hun wensen kenbaar kunnen maken. Indien gewenst kan je de accountmanagers ondersteunen in het verkooptraject in de vorm van demo’s geven of de inhoudelijke beoordeling van de offertes.

Wat verwachten wij van een nieuwe collega binnen ons team van consultants:

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

Bij deze functie hoort uiteraard een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een uitdagende werkomgeving.

Interesse? Grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen of neem contact op!

Solliciteren