Vacature DBA-migratiespecialist

Onze Migratie specialist zorgt dat elk stukje data op de juiste plek komt!

Gemeenten kiezen steeds meer én weloverwogen voor onze applicatie ‘VRiS’ om op een prettige en efficiënte wijze de werkzaamheden voor de BAG, WOZ, waarderen, belastingen heffen en innen uit te voeren.
Dit betekent dat je als DBA/migratie specialist soms de volledige (BAG, WOZ, belasting) data van de gemeente converteert naar VRiS. Het klinkt eenvoudig, in de praktijk blijkt het een mooie uitdaging. Je werk voornamelijk intern op kantoor in Veenendaal, maar zal voor de noodzakelijke afstemming ook op locatie bij opdrachtgevers aanwezig zijn.

Je bent als Migratie specialist niet voor één gat te vangen en zorgt dat de data op de juiste VRiS plek komt, jij verzamelt, analyseert, controleert, bent creatief en wordt blij van tellingslijsten, want zo weet je dat je de volledig en correct bent.
Je onderzoekt hoe de data bij onze opdrachtgevers is opgeslagen, bespreekt de wijze van aanlevering en zorgt er succesvol voor dat het doel glansrijk wordt bereikt…namelijk VRiS correct, compleet én tijdig, binnen de gestelde deadline, vullen met de aangeleverde gegevens?

Het profiel van onze Migratie specialist

Onze Migratie specialist heeft een afgeronde HBO opleiding, liefst in de richting van ICT dan wel affiniteit met de IT branche. Je bent analytisch sterk, zelfstandig en in staat om in een energiek, ambitieus team tot oplossingen te komen, liefst 40 uur per week. Je werkt gestructureerd en maakt gebruik van versiebeheer en documentatie. Je deelt jouw kennis binnen het team en bent alert op verbetermogelijkheden. Je vindt het super om (proactief) problemen op te lossen en klanten te helpen.
Verder beschikt je over de onderstaande kwaliteiten:

Wat bieden wij jou:

Je komt te werken binnen een energiek team van 6 tot 8 collega’s en jouw standplaats is Veenendaal.
Daarnaast bieden we jou:

Tot slot …bij wie ga je aan de slag?

Wij zijn Tog Nederland, een BAG, WOZ en belasting softwareleverancier voor gemeenten, belastingsamenwerkingen en provincies. Wij leveren onze software ‘VRiS’, een SaaS oplossing ‘in the cloud’. Uniek is dat wij als softwareleverancier onze applicatie ‘VRiS’ ook zelf gebruiken. Wij zijn een organisatie met een informele cultuur waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheden kent en neemt.

Interesse, grijp dan je kans om bij ons te komen werken en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen.

Solliciteren