Vacatures ICT

Werken in de ICT? En ben je graag bezig met het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van software? Als dienstverlener én softwareleverancier biedt TOG Nederland jou een interessante werkplek met unieke uitdagingen voor een groot klantenbestand. Bekijk snel al onze ICT-vacatures!

Waarom werken bij TOG?

Werken in de ICT kan op heel veel verschillende plekken. Aan ICT-vacatures dan ook geen gebrek. Waarom zou je dan moeten kiezen voor de TOG? Simpel. We zijn niet alleen taxatiebureau en dienstverlener, maar ook softwareleverancier. Bij ons werken brengt unieke werkzaamheden en uitdagingen met zich mee. Klanten, vraagstukken en softwaresystemen zoals die van ons vind je niet zomaar ergens anders.

Kom je bij ons werken, dan ga jij je buigen over onze eigen software: het totale VRiS, BAG-WOZ-Belasting -pakket, de BAG-WOZ-koppeling en het E-loket. Dat kan door daar zelf aan te werken, of door onze klanten erin te ondersteunen. Het ligt er maar net aan waar jouw interesses naar uitgaan. Samen met de software blijf je je continu ontwikkelen.

Het maakt bovendien niet uit of je jong of oud, ervaren of onervaren bent. Als jij je maar graag bezighoudt met bijvoorbeeld:

Vacatures

Hebben we momenteel geen vacatures ICT openstaan, of past de openstaande vacature niet helemaal bij jou? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Liever aan de slag bij een gemeente? Via detachering plaatsen we jou als ICT-specialist bij een van onze klanten. Zo kom jij altijd bij een interessante en ambitieuze werkgever terecht.

SolliciterenMeer over detachering