Werken bij TOG Nederland

Ook werken bij de trensetter in het vakgebied? Kom dan werken bij TOG Nederland! Samenwerken met waarde doen we graag met onze klanten. En graag met jou! Bekijk hier hoe jij je aan ons team kunt toevoegen.

Waarom werken bij TOG?

TOG Nederland houdt zich bezig met de ontwikkeling van software en dienstverlening op het gebied van lokale belastingen en heffingen, BAG, WOZ, taxatie, energielabels en planschade & ruimtelijke ordening. Kortom: alles voor lokale overheden. Daarvoor hebben we de juiste mensen nodig. Veel en vaak! Want met een groot marktaandeel in handen willen we nog weleens uitbreiden en upgraden.

Waarom zou je bij ons moeten willen werken?

Naast deze redenen hebben we de ambitie uitgesproken om in 2022 de beste werkgever in onze branche te worden; Lees hier het nieuws artikel over deze ambitie>> 

Vacatures

We hebben vacatures in de volgende categorieën:

Open sollicitatie

Staat er geen vacature tussen die jouw interesse wekt, maar wil je wel bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Je kunt deze mailen naar info@tognederland.nl of gewoon direct met ons bellen om de mogelijkheden te bespreken. Als je bij ons past, maken we graag kennis met je.

Detachering bij TOG Nederland

Wel in het vakgebied aan de slag, maar niet per se voor een van onze interne vacatures? Via detachering plaatsen we jou ook graag bij onze klanten. Zo kom jij altijd bij een interessante en ambitieuze werkgever terecht.

Meer over detachering