Nieuws

De 1ste BAG 2.0 Masterclass was een Succes!

datum plaatsing: 25-10-2018

Op 2 oktober, 9 oktober en 16 oktober jl. vonden de door Tog Nederland georganiseerde, BAG 2.0 Masterclasses plaats, in het van der Valk hotel te Eindhoven, Zwolle en Vianen. Hier gaf Mark van Puyfelik, senior adviseur Basisregistraties, de masterclass over de nieuwe wet BAG 2.0.

foto BAG Master Class

De BAG 2.0 Masterclass werd bijgewoond door BAG én WOZ medewerkers van verschillende gemeenten en belastingsamenwerkingen. Tijdens de presentatie werd antwoord gegeven op de hamvraag: ‘Wat zijn de gevolgen van de wetswijziging omtrent de BAG 2.0 voor u?’ Door middel van een interactieve quiz werden de deelnemers getoetst op hun actuele kennis van de aanstaande BAG wetswijziging. Hier na werden 1 voor 1 de juiste antwoorden besproken en toegelicht. Uiteraard bood de rest van de presentatie volop mogelijkheden tot het stellen van vragen en eventuele onduidelijkheden werden uitvoerig gezamenlijk besproken.

Wat kwam er aan bod tijdens de BAG Masterclass 2.0:

  • de veranderingen in de wet en de gevolgen ervan voor uw organisatie.
  • de gevolgen van de wijzigingen in het informatiemodel.
  • de afbakeningsverschillen.
  • de gewijzigde controlesystematiek en zelfevaluatie evenals uw mogelijkheden ter voorbereiding op het gewijzigde toezicht.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook de mogelijkheid voor een incompany Masterclass BAG 2.0 op uw locatie. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.