Nieuws

De gemeente Best heeft VRiS en Neuron BAG succesvol in productie genomen!

datum plaatsing: 27-9-2018

In april van dit jaar koos de gemeente Best na een intensieve selectieprocedure voor VRiS en Neuron als applicaties voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen en de BAG. Na deze besluitvorming werd de conversie en implementatie van deze geïntegreerde oplossing voortvarend opgestart.

Vol trots melden we u nu dat de gemeente Best enkele weken geleden onze geïntegreerde oplossing daadwerkelijk in productie heeft genomen. De conversie en implementatie van zowel VRiS als Neuron is conform het plan van aanpak uitgevoerd in een nauwe en prettige samenwerking met de medewerkers van de gemeente Best.

De afgelopen weken heeft tevens de opleiding van de medewerkers van de gemeente Best plaatsgevonden. Hierbij gaven de medewerkers van de gemeente aan onze applicaties transparant en gebruiksvriendelijk te vinden. Kennis werd daardoor snel en praktijkgericht overgedragen en eigen gemaakt.

Op 24 september jl. is gezamenlijk met alle betrokken partijen het heugelijke feit gevierd dat de applicaties VRiS en Neuron inclusief de benodigde koppelingen in productie zijn genomen. Hierbij werd ook het opleverdocument officieel ondertekend.

Groepsfoto ondertekening Best

Ondertekening Best Langs deze weg bedanken wij de medewerkers van de gemeente Best nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen en voor de prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen maanden. Wij wensen hen veel werkplezier toe met onze beide applicaties!

Heeft u na het lezen van dit bericht ook interesse om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken met de vele mogelijkheden die VRiS uw gemeente / samenwerkingsverband kan bieden? Neemt u dan contact op met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.