Interactieve controle objectkenmerken

Via de module “interactieve controle objectkenmerken” in ons WOZ-Portaal biedt u uw burgers de mogelijkheid om in een vroeg stadium via internet inzage in de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan de waardering van hun woning. Hierbij kunt u denken aan de het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte en de geregistreerde bijgebouwen.

Deze gegevens kunnen uw burgers controleren, wijzigen en eventueel aanvullen. De reactie van de burgers komt via een e-mail bij u binnen, de wijzigingen zijn op dat moment nog niet verwerkt in uw administraties. De reactie van de burgers worden gecontroleerd, deze controle kan plaatsvinden voor de WOZ-gegevens maar kan ook gecombineerd worden met een controle van de BAG-gegevens. Op het moment dat er sprake is van wijzigingen dan worden deze verwerkt in zowel uw WOZ- als BAG-administratie. Vanzelfsprekend wordt hierbij ook gekeken naar eventuele doorwerkingen middels een domino-effect. Tenslotte krijgt de burger een bericht van de gemeente waarin gemotiveerd is aangegeven wat er met de reactie van de burger is gedaan.

Tog Nederland kan u bij dit project ondersteunen op de punten waar u dit wenselijk acht. Deze ondersteuning kan variëren van het ter beschikking stellen van onze module tot het volledig ontzorgen en ontlasten van de gemeente. Doordat onze medewerkers beschikken over kennis en ervaring met zowel de WOZ- als de BAG-werkzaamheden bieden wij u een efficiënte en volledige beoordeling van uw gemeentelijke bestanden. Gelet op onze kennis er ervaring met soortgelijke projecten kunnen wij ook het gehele communicatieplan voor u opstellen.

Onze dienstverlening is in zijn geheel af te stemmen op uw specifieke wensen waardoor u altijd het maatwerk krijgt waar uw gemeente behoefte aan heeft.

Wij laten u graag in een live-omgeving geheel vrijblijvend kennis maken met onze module “interactieve controle objectkenmerken” in ons WOZ-Portaal. Heeft u hierin interesse, dan kunt u contact opnemen met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.