VRiS BAG

De BAG-module (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) van VRiS zorgt ervoor dat de BAG-registratie kwalitatief hoogstaand en efficiënt beheerd kan worden. Dit komt onder andere door de koppelingen in de module met bijvoorbeeld zaaksystemen, BGT- en vergunningsapplicaties en datadistributiesystemen. Zo past onze BAG-module altijd binnen het bestaande systeem. Bovendien zorgt het ervoor dat je BAG-mutaties altijd pasklaar worden opgeleverd. 

Kaart voor geometrie

In onze VRiS BAG-module is een kaart geïntegreerd. Heel handig, omdat je hiermee niet alleen (definitieve) geometrie uit andere tekeningen over kunt nemen, maar ook nieuwe, voorlopige geometrie kunt tekenen. De module is zo ontworpen dat je van vrijwel alle gegevens in de database een kaartlaag kunt maken. 

Kies ook voor geïntegreerd objectenbeheer 

Met VRiS geïntegreerd objectenbeheer zijn zowel de BAG- als de WOZ-registraties in één en dezelfde applicatie te beheren. Met één handeling werk je de BAG, de WOZ en de BAG-WOZ-koppeling bij. Ook is dit aan te sluiten op de BGT-applicatie. Minder handelingen, meer gemak.

Wil je meer weten over onze module voor de Basisregistratie Adressen en Gebouwen?

Misschien is het beter zelf te zien hoe het werkt. We laten het je met veel plezier zien. Vraag nu een demo aan van onze VRiS-software.