VRiS BAG-WOZ-koppeling

De VRiS BAG-WOZ-koppeling is een volledig in VRiS geïntegreerde module. Deze koppelt niet alleen de BAG- en WOZ-registraties, ook wordt het onderhouden en beheren er een stuk gemakkelijker mee. 

Benieuwd naar wat TOG Nederland voor je kan doen? Maak een afspraak of bel 0318 - 493 555.

Intelligent en eenvoudig koppelen

Bijzonder aan deze module, is dat het los van andere VRiS-modules te gebruiken is. De BAG-WOZ-koppeling werkt met een slimme koppeling, waarmee het grootste deel van de WOZ-deelobjecten direct én automatisch gekoppeld worden aan panden en verblijfsobjecten. Vervolgens kun je de deelobjecten die níét geautomatiseerd gekoppeld kunnen worden, simpel handmatig koppelen.

Aanpassen vanuit andere modules

Wordt er gebruik gemaakt van andere VRiS-modules, dan kun je ook van daaruit de BAG- en WOZ-objecten aanpassen. 

Rapportagemogelijkheden, vragenlijst Waarderingskamer en mutaties 

Natuurlijk kunnen er diverse rapportages worden uitgedraaid. Ook wordt de standaard vragenlijst van de Waarderingskamer twee keer per jaar geactualiseerd. Zo zijn met één druk op de knop de juiste gegevens voor de vragenlijst beschikbaar. 

Ook signaleer je snel zelf mutaties met de BAG-WOZ-koppeling door een actuele luchtfoto en pandenkaart over elkaar heen te leggen. Deze mutaties kunnen worden gemarkeerd en je kunt nieuwe gegevens muteren voor de WOZ, of een terugmelding of proces-verbaal opmaken voor de BAG.

De voordelen van de BAG-WOZ-koppeling

Hieronder nog enkele voordelen van deze koppeling: