VRiS® Software

Ontdek de mogelijkheden van VRiS: hét Vastgoed registratie- informatie- taxatie- en Belasting Systeem 

Veelzijdig Revolutionair innovatief en Saas, ook wel VRiS hebben we samen met gemeenten ontwikkeld en dit doen we nog. In dit flexibele en unieke pakket komt meer dan 40 jaar aan praktijkervaring op het gebied van belastingen, vastgoed basis registraties en taxaties samen.

Modulaire opbouw, passend in elke situatie

De VRiS-software is modulair opgebouwd. Zo kun je alleen die onderdelen (apps) afnemen die je nodig hebt. Dit BAG-WOZ-belastingsysteem is gebouwd op basis van het Referentiemodel Stelsel van Gemeentelijke Basisgegevens (RSGB) en het sectormodel WOZ en het past binnen de NORA-GEMMA-overheidsstructuur.

Overal te gebruiken

Alle VRiS-modules bieden we aan als SAAS-oplossing in de cloud, waardoor ze letterlijk overal te gebruiken zijn, ongeacht het apparaat. Of het nu een desktop, laptop of tablet is – zolang er maar een internetverbinding is.

Continue doorontwikkelen

We werken elke dag aan de verder verbetering en uitbreiding van VRiS, zo hebben we recent een containermanagement module toegevoegd en de RDW koppeling gerealiseerd. Voor toekomstige ontwikkelingen kan je naar onze release kalender vragen, we vertellen je graag over de ontwikkelingen die komen gaan.

Gebruiksvriendelijk en innovatief

Steeds meer gemeenten gebruiken VRiS, we groeien hierdoor snel, door de vele gebruiksvriendelijke functies en modules biedt VRiS elke gemeente wel een gedroomde oplossing.