VRiS® Software

Ontdek de mogelijkheden van VRiS: hét Vastgoed Registratie- en informatie Systeem 

VRiS is het Vastgoed Registratie- en informatie Systeem dat we samen met gemeenten hebben ontwikkeld. In dit flexibele en unieke pakket komt meer dan 40 jaar aan praktijkervaring op het gebied van belastingen, vastgoed basis registraties en taxaties samen.

Modulaire opbouw, passend in elke situatie

De VRiS-software is modulair opgebouwd. Zo kun je alleen die onderdelen afnemen die je nodig hebt. Dit BAG-WOZ-belastingsysteem is gebouwd op basis van het sectormodel WOZ en het past binnen de NORA-GEMMA-overheidsstructuur.

Koppelingen op basis van Open standaarden

De VRiS koppelingen voldoen aan de verplichte 'forumstandaardisatie' standaarden. Open standaarden helpen om begrijpelijk, digitoegankelijk en betrouwbaar en veilig digitaal te communiceren, zowel met burgers en bedrijven als met onderlinge applicaties. Open standaarden scheppen eveneens een goed klimaat voor innovatie, marktwerking en leveranciersonafhankelijkheid.

Overal te gebruiken

Alle VRiS-modules bieden we aan als SAAS-oplossing in de cloud, waardoor ze letterlijk overal te gebruiken zijn, ongeacht het apparaat. Of het nu een desktop, laptop of tablet is – zolang er maar een internetverbinding is.

Gebruiksvriendelijk en innovatief

Steeds meer gemeenten gebruiken VRiS, we groeien hierdoor snel, door de vele gebruiksvriendelijke functies en modules biedt VRiS elke gemeente wel een gedroomde oplossing.