Onze kwaliteitsgarantie

Onze expertise is jouw gemak. Dat betekent dat wij alle nodige werkzaamheden uit handen nemen en zorgen dat deze goed uitgevoerd worden. Of dit nu is via outsourcing, detachering of met software. Kortom: wat wij doen, doen wij goed. En dat waarborgen wij op de volgende manieren.

Kwaliteitsmanagementsysteem

Alles wat wij doen, doen wij op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem. Onze outsourcing werkprocessen worden uitgevoerd op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd conform de norm ISO 9001:2008. 

In dit kader kunt u van ons altijd een duidelijk plan van aanpak, transparante interne controles en duidelijke opleveringsdocumenten verwachten. Vanzelfsprekend maken regelmatige klantevaluaties ook deel uit van onze dienstverlening.

En onze innovatieve Saas oplossing VRiS is ISO-gecertificeerd conform de ISO/IEC 27001:2017. Hiermee leveren wij onze klanten gegarandeerd kwaliteit in de vorm van een concreet plan van aanpak en duidelijke opleveringsdocumenten.

Hiernaast is onze Saas oplossing ISAE3402 gecertificeerd. Met deze ISAE 3402 verklaring geven we onze klanten nog meer zekerheid over de borging van onze hosting services, de ISAE 3402 is een bewijs dat VRiS aan de hoge kwaliteitseisen voldoen en dat er zekerheid is over de juiste opzet en het bestaan van de beheersmaatregelen bij mogelijke incidenten.

Informatiebeveiliging is geen moment opname maar een continue beheerproces, periodiek laten we dan ook security scans uitvoeren door onafhankelijke experts. Kortom, bij een normale procesgang is alles prima geregeld, maar we zijn ook optimaal voorbereid op potentiele escalaties.

Op naar type II, de ISAE 3402 type I is een momentopname waarin opzet en bestaan van de beheersmaatregelen wordt aangetoond. In ons streven naar continu certificering zijn we aansluitend meteen doorgestart naar de type II. Met type II wordt de werking van de beheersmaatregelen over een periode van minimaal 6 maanden aangetoond middels vele steekproeven. Ons doel is om binnen die periode, de ISAE 3402 type II verklaring in ons bezit te hebben. Ons doel absolute transparantie en optimale ontzorging.

Open standaarden

TOG Nederland omarmt met overtuiging het Forum Standaardisatie. Wij werken dan ook met open standaarden om de veiligheid van digitale gegevens te garanderen. Bovendien bespaart het gebruik van open standaarden in ICT-systemen kosten en verlicht het administratieve lasten.

De meeste gemeenten hebben al jaren een goed beeld van hoe zij willen dat hun ICT eruit ziet. VRiS draagt bij aan dit beeld. En aan het opvolgen hiervan. Dit softwaresysteem beschikt over de volgende elementen voor het makkelijk en veilig uitwisselen van gegevens:

Controle en evaluatie

Naast systemen doen we ook aan transparante interne controles en aan regelmatige klantevaluaties. Meerdere keren per jaar houden wij een gebruikersoverleg met onze klanten, de gemeenten. We stellen vast wat de wensen en eisen zijn en stemmen ons ICT-onderhoud en onze updates daar vervolgens op af. Zo blijven we onze kwaliteit waarborgen.

Laat het ons dus gerust weten als je verbeterpunten voor ons hebt. Dat is wat ons betreft gewoon onderdeel van een gezonde, dynamische onderneming. Samen met jou doen we het nog beter.