Ons verhaal

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Zo ook TOG Nederland. Sinds onze oprichting in 1973 zijn wij altijd meegegroeid met onze klanten. Door de jaren heen is onze dienstverlening dan ook uitgebreid van enkel taxaties naar een totaalpakket aan diensten en software op het gebied van BAG, WOZ, lokale belastingen en heffingen, energielabels en planschade & ruimtelijke ordening.

Onze missie? Een betrokken, betrouwbare partner zijn voor lokale overheden. Voor ons betekent dat simpelweg goed werk leveren, maar ook dichtbij staan. Samenwerken met waarde is dan ook ons motto. We doen er alles aan een waardevolle bijdrage te leveren én een waardevolle samenwerking te behouden. Zodat een gemeente verder zo min mogelijk omkijken naar de werkzaamheden heeft.

Een reis door ons verleden

Trendsetter in het vakgebied en een bedreven partner voor klanten word je niet zomaar. Daar gaat een geschiedenis aan vooraf. TOG Nederland heeft ondertussen meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd. In die tijd hebben wij veel gezien, gedaan en doorgemaakt. Dat verhaal maakt ons tot wie we tegenwoordig zijn.

Doorloop onze historie