Woerden en Oudewater kiezen voor VRiS Belastingen

De gemeenten Woerden en Oudewater hebben voor de innovatieve SaaS Belastingapplicatie, VRiS van Tog Nederland gekozen. 

Woerden en Oudenwater hebben de ambitie, toekomstproof en kostenefficiënt te werken, ze zetten er om deze reden op in, continue te werken aan het stroomlijnen en synchroniseren van de processen binnen de organisatie.  Een ambitie waar wij graag aan bijdragen! We kijken er dan ook naar uit om samen met de gemeenten de VRiS applicatie nog beter te maken, en de gemeenten bij hun doelstellingen verder te ondersteunen. De eerste "wensen" sessie hiervoor staat inmiddels in beide agenda's.

De aanbesteding is in 2019 in gang gezet en na de gunning zijn we in "Corona tijd" van start gegaan, niet ideaal, vooral het opleiden op afstand is voor beide enorm wennen. Als ervaren leverancier hebben wij zelf ook de voorkeur voor werkplekbegeleiding omdat we de ervaring hebben dat deze manier van begeleiden veel langer blijft "hangen". We merken nu dat door het uitvoeren van werkzaamheden en het opleiden op afstand er meer gebruikersvragen zijn, die we uiteraard graag beantwoorden.

Zoek je ook een partner in je BAG, WOZ, Belastingen software leverancier? Laten we samen kijken hoe we hier uitvoering aan kunnen geven. Steeds meer gemeenten kiezen voor VRiS , van gebruikers voor gebruikers.

Welkom bij Tog Nederland