Westerwolde kiest voor WOZ outsourcing van Tog Nederland

De gemeente Westerwolde, een prachtige gemeente in Oost-Groningen, bestaande uit de voormalige gemeenten Bellingwedde  en Vlagtwedde, heeft onlangs middels een zogenoemde ‘openbare Europese aanbesteding' gekozen voor de WOZ outsourcing van Tog Nederland.

Expertise

Sinds onze oprichting in 1973 is vastgoedtaxatie onze expertise geweest. Herwaardering staat dan ook nog altijd centraal in ons dienstenpakket. Samenwerking, planning en bereikbaarheid zijn daarbij onze speerpunten – net zoals kwaliteit en zekerheid, vanzelfsprekend. Laat een ervaren teammanager met actuele expertise jouw gemeente ondersteunen.

Heldere werkwijze

Onze expertise rondom WOZ-werkzaamheden is jouw gemak. Een belofte die wij waarmaken met onze heldere werkwijze. Voor aanvang van een project stellen we in overleg een duidelijke, gedetailleerde planning op. Deze wordt maandelijks doorgesproken. Onze specialisten – waaronder taxateurs, waarde-analisten, juridische medewerkers en teammanagers – bewaken de kwaliteit dankzij hun jarenlange praktijkervaring.

De voordelen in het kort:

Wij zijn enorm verheugd dat wij onze specialistische WOZ kennis de komende jaren in deze prachtige gemeente kunnen blijven inzetten.