Vicrea en Tog Nederland ontwikkelen door!

Vicrea en Tog Nederland ontwikkelen door!

Vanaf 2015 werken Vicrea en Tog Nederland samen aan de koppeling tussen Neuron Registratie en VRiS. Deze beproefde koppeling draait bij verschillende klanten. Sinds 2020 zijn de banden tussen Vicrea en Tog Nederland nog verder aangehaald, door de ontwikkeling van nieuwe releases met elkaar af te stemmen, en tevens het berichtenverkeer via het Schakelbord verder inzichtelijk te maken.

Inmiddels maken Vicrea en Tog Nederland gebruik van een gedeelde test “straat”, wat ons in staat stelt om wijzigingen in nieuwe releases proactief te testen. Maar ook kunnen we eventuele bugs reproduceren zodat we goed kunnen analyseren waar eea verbeterd kan worden.

De afgelopen maanden hebben we in samenwerking de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’ gezet voor wat betreft het schakelbord en de monitor ervan. Op basis van de werking van het berichtenverkeer is gekeken welke mutaties het beste in welke applicatie kan worden uitgevoerd. Hierbij is vervolgens uitvoerig gekeken naar beide applicaties, waardoor we onze samenwerking opnieuw hebben kunnen verbeteren.

De afgelopen maanden hebben we met verschillende klanten gekeken naar de vergelijking tussen Neuron WOZ en de Landelijke Voorziening WOZ. Voor deze vergelijking is nu de WOZ monitor ontwikkeld, waarmee de vergelijking gemaakt kan worden tussen de data in Neuron van Vicrea en de LV WOZ, voor veel gemeente bijna een vereiste functionaliteit.

Ook interesse in de samenwerking tussen Vicrea en Tog Nederland? Neem dan vooral contact met ons op.

Wij zijn je graag van dienst, Welkom bij Tog Nederland!