Tog Nederland onderdeel van xxllnc

Aansluiting bij xxllnc
Tog Nederland is de laatste jaren flink gegroeid en doet dit nog steeds. Om verdere groei te kunnen blijven realiseren en om onze klanten een stabiel, innovatief en bovenal veilig pakket te blijven bieden, is schaalvergroting op deelgebieden noodzakelijk. Onze aansluiting bij xxllnc, reeds actief in het belastingdomein, is daarmee een logische stap.

Over xxllnc
xxllnc, gevestigd in Hengelo, Amsterdam en Eindhoven, bestaat uit een groep bedrijven die allemaal hun expertise hebben op het gebied van het leveren van software, integraties, veilige data-uitwisseling en het bieden van klantondersteuning in de vorm van consultancy voor de (semi-)overheid. Of het nu gaat om het uitvoeren van landelijk beleid of het lokaal verstrekken van voorzieningen voor inwoners: xxllnc ondersteunt overheidsorganisaties met het behalen van hun doelen. Niet alleen door inzet van slimme software, maar ook door mensen die innovatieve technologie omarmen. Inmiddels is het team dat werkt op basis van autonome teams (met zo min mogelijk managementlagen), ruim 300 man sterk.

xxllnc bestaat uit: Exxellence - SMQ - Zaaksysteem.nl - Koppel.app - Kune Campus - T&T - Tercera -  Pronexus - 4Value - Daerom! - Berkeley Bridge -

Voordelen voor gemeenten
Gedreven vanuit de missie de Nr. 1 GovTech binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt te zijn, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alle apps naadloos met elkaar samenwerken: de xxllnc Cloud. Niet alleen veilig en volledig schaalbaar, maar ook zijn alle apps eenvoudig met elkaar te integreren. Geen gesloten systeem, maar open source en op basis van standaarden. Via mijn.xxllnc hebben gebruikers straks met één account direct toegang tot het volledige netwerk van alle apps en ondersteuning. Simpel en helemaal van deze tijd. Met de aansluiting van Tog Nederland bij xxllnc is ook de applicatie VRiS en alle aanvullende ondersteuning binnen het belastingdomein straks onderdeel van de xxllnc Cloud en mijn.xxllnc.

Naast gemeenten, gaan ook burgers en bedrijven straks de voordelen van dit ecosysteem merken. Wij zijn, zoals je begrijpt, enorm enthousiast over de huidige en toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden en vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Om die reden nemen wij binnenkort contact met je op.

Over Tog Nederland
Tog Nederland is van een specialistisch WOZ-dienstverlener met een afdeling automatisering, de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig softwarebedrijf en dienstverlener met meer dan 100 medewerkers in de volle breedte van het belastingdomein. Ons doel is om deze groei en het maken van een ICT professionaliseringsslag samen met xxllnc verder door te zetten.

Mocht je nu al vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.