Edam-Volendam kiest ook voor Tog Nederland

Steeds meer gemeenten kiezen voor de dienstverlening van Tog Nederland en de inmiddels bewezen SaaS oplossing VRiS, zo hebben onlangs bijvoorbeeld de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Opmeer al gekozen voor VRiS waarderen en nu ook Edam-Volendam.

Na een uitvoerige marktverkenning (incl demonstratie) gevolgd door een aanbesteding kiest de gemeente voor de VRiS WOZ oplossing van Tog Nederland.

Henk Tol,  coördinator sectie beleid en belastingen en Ronald de Wit, Tog Nederland

We hebben de gunning op een veilige afstand samen in Volendam met een Bossche bol gevierd en duidelijk afspraken gemaakt over de verdere opstart. We kijken beide uit naar de samenwerking!

De module WOZ ondersteunt het taxeren met behulp van groepen, peilpunten, indexatie en modelmatige waardebepaling en op dit moment zijn we aan het testen wat AI hierin nog verder kan betekenen.  We kunnen en willen er nog veel meer over vertellen. Maar, soms is het beter om gewoon te zien hoe iets werkt. Vraag een demo aan van onze VRiS-software of kijk nog even verder op onze website. Het begint met luisteren.

Uiteraard ben je ook voor de tijdelijk inhuur van een deskundige of advies over bijvoorbeeld de Samenhangende Objecten Registratie (SOR) bij ons aan het juiste adres! Neem vooral contact met ons op, we geven je graag advies,

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met de gemeente Edam-Volendam, welkom bij Tog Nederland!