NIEUW de NedGraphics - VRiS koppeling

NedGraphics levert een totaaloplossing voor het BGT-vraagstuk en is ook nu al voorbereid op de SOR (Samenhangende Objecten Registratie). Met ruim 100 BGT-bronhouders is NedBGT van Nedgraphics de meest gebruikte BGT-oplossing in Nederland. Veel van hun klanten doen hiermee nu al de integrale bijhouding van BAG-, BGT- en BOR-objecten. Een aantal oriënteert zich ook op de uitbreiding met de geografie van WOZ-(deel)objecten.

NedGraphics en Tog Nederland onderschrijven de interoperabiliteit tussen software leveranciers met de realisatie van deze koppeling tussen beide applicaties. De uitwisseling van data tussen Nedgrafics en onze VRiS applicaties verloopt via StUF berichtenverkeer (Geonovum).

Hierdoor is het mogelijk het administratieve beheer van bijvoorbeeld de BAG en WOZ in VRiS uit te voeren en de volledige geografische samenhang in de applicatie van NedGraphics bij te houden.

De NedGraphics software-oplossing helpt je, je BGT-bestanden eenvoudig, gebruiksvriendelijk en zoveel mogelijk geautomatiseerd op te bouwen en te beheren, waarbij steeds een uitstekende kwaliteit wordt behouden. Het uitgangspunt hierbij bestaat uit het creëren van een centrale regie op alle geometrie. Dankzij de professionele ondersteuning van NedGraphics kan je, je BGT-processen optimaliseren en meteen omzetten in de praktijk. Vervolgens zijn deze voor VRiS gebruikers ook beschikbaar voor het administratieve BAG, WOZ, Belasting proces.

Zo ben je 'in control' over de hele keten van objectinformatie tot geometrie. Als je nu al begint met de integratie van BAG-, WOZ-, BGT-, BOR- dan kan je straks gemakkelijker één integrale transitie naar de SOR uitvoeren. Die integrale transitie is overzichtelijker, kost minder tijd en vereist minder inspanning dan 4 afzonderlijke transities. Het resultaat van de transitie (IMGeo) is per definitie samenhangend. Zo bereik je meer resultaat met minder inspanning: makkelijker kan een overstap naar de SOR niet gemaakt worden.

Meer weten over de SOR en wat NedGraphics en Tog Nederland hierin voor je kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op wij zijn je graag van dienst,