Land van Cuijk kiest voor VRiS Belastingen

Land van Cuijk is een toekomstige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

De gemeente zal op 1 januari 2022 ingesteld worden door een fusie van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert en Grave. De fusiegemeente zal circa 90.000 inwoners gaan tellen en uit 33 kernen bestaan. De naam Land van Cuijk verwijst naar het gelijknamige voormalige heerlijkheid. De heerlijkheid werd begrensd door de Maas en de Peel. Het land van Cuijk bestond uit twee gebieden die van elkaar gescheiden werden door de heerlijkheid Boxmeer.

De gemeente Boxmeer maakt al, naar volle tevredenheid gebruik van VRiS belastingen, dat nu dus verder uitgebreid gaat worden naar de nieuw te vormen gemeente.

Tog Nederland ontzorgt de nieuwe gemeente bij de data- analyse en conversie en ondersteund met VRiS in de uitvoering van de werkzaamheden op de gebieden waarderen en heffen, met focus op de gebruiker, door een slimme combinatie van gebruik van (geïntegreerde) gegevens en techniek op de juiste plekken.

Ook hebben de nieuwe gemeente en Tog Nederland de gezamenlijke ambitie in te zetten op een toekomstbestendig informatie- en gegevenslandschap. Alleen op deze manier is de gemeente zelf in staat ook voor de  achterliggende systemen (bijvoorbeeld financieel systeem, zaaksysteem) of wijze van verkrijgen van gegevens (van de bron via API of broker) op basis van best practice te selecteren. 

De architectuur van onze VRiS SaaS applicatie sluit volledig aan op wens van de nieuwe gemeente om ook in de toekomst flexibel om te kunnen gaan met veranderingen in het informatie- en gegevenslandschap. Doordat Tog Nederland zelf ook werkt met de applicatie is er een goede focus op de gebruiker, dagelijks luisteren wij naar onze klanten en collega's om de applicatie, slimmer en efficiënter te maken.

Voor gebruikers van gebruikers, klaar voor de toekomst, (hierover binnenkort meer, volg onze website en linkedin).

We zullen nog dit jaar starten met de conversie en implementatie (inrichting en opleiding) van VRiS, bedankt voor het vertrouwen, wij kijken enorm uit naar verdere samenwerking.

Welkom bij Tog Nederland