Fijne feestdagen!

Graag waren wij in december bij je langsgekomen om bij te praten en onze kerstattentie persoonlijk te overhandigen. Jammer dat het nu niet door kan gaan, want daar hechten wij grote waarde aan!

Om je toch aangehaakt te houden, delen we hier alvast de highlights.

Zo zitten we op dit moment midden in de afronding van de implementaties van software en de herwaarderingswerkzaamheden. Ook zijn de voorbereidingen voor de overgang naar het nieuwe xxllnc Belastingen in volle gang. De bedrijven 4Value, Tog Nederland, Daerom! en SMQ worden samengevoegd en vormen het nieuwe xxllnc Belastingen. Daardoor kunnen wij jou straks nog beter van dienst zijn op het gebied van software en ondersteuning!

Op 22 en 23 maart zijn we aanwezig op de VNG Belastingconferentie, maar voor die tijd willen we je graag eerst nog uitgebreid informeren over de ontwikkelingen bij xxllnc Belastingen. Daarom organiseren we hier in de loop van het eerste kwartaal van 2022 een (online) bijeenkomst over. Voor nu is het goed om te weten dat alle contactpersonen hetzelfde blijven en je dan ook gewoon bij je eigen vertrouwde contactpersoon terecht kunt.

Namens het (nieuwe) xxllnc Belastingen team, wensen wij jou fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar! Wij hopen je snel weer te zien.
 

xxllnc Belastingen
4Value, Tog Nederland, Daerom! en SMQ