Geertruidenberg kiest voor WOZ & BAG outsourcing van Tog Nederland

Wij hebben de opdracht gegund gekregen om de komende jaren alle Wet WOZ & BAG werkzaamheden met onze eigen innovatieve VRiS applicatie voor de gemeente Geertruidenberg uit te voeren.

Het uitbesteden van deze werkzaamheden levert de gemeente Geertruidenberg veel voordelen; tijdsbesparing, een vast kennis- en software- partner, minder kosten, meer flexibiliteit en vooral meer controle en focus op.

Vaak zijn kleinere gemeenten qua formatie en bezetting te klein om de diverse en vaak specialistische taken geheel zelfstandig uit te voeren. Tog Nederland biedt deze gemeenten uitkomst, door een continuiteits- en kwaliteits- garantie op de uitvoering van deze werkzaamheden. Tog Nederland voert voor rond de 50 gemeente deze specialistische werkzaamheden uit en is hierdoor dé kennispartner van gemeenten op dit gebied. Door de omvang van onze organisatie kan aan de garantie invulling gegeven worden.

Wij zijn dan ook enorm enthousiast over deze opdracht, een bevestiging van onze strategische waarde, die zorgt voor een vast verbreding van onze werkzaamheden en de nodige zekerheid om te blijven investeren in de kennis en uitbreiding van onze collegas.

Naast het volledig uitbesteden van BAG, WOZ en Belasting werkzaamheden is het natuurlijk ook mogelijk om ons op proces niveau in te zetten of op detacheringsbasis, ook het zelfstandig gebruik maken van onze software is natuurlijk mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden over wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Welkom bij Tog Nederland