De vrisse wind waait!

Tog Nederland beschikt over ruim 30 jaar praktijkervaring op het gebied van vastgoed, belastingen en taxaties. Dit hebben we gecombineerd in een uniek, dynamisch en flexibel nieuw vastgoed, taxatie en belastingapplicatie genaamd VRiS (vastgoed registratie en informatie systeem).

VRiS is gebouwd op basis van het Sectormodel WOZ en past binnen de NORA/GEMMA overheidsarchitectuur. VRiS is een veilige en modulair opgebouwde webapplicatie die we aanbieden als SAAS oplossing in de Cloud. VRiS is hierdoor werkelijk overal te gebruiken, via een desktop, laptop of tablet, als u maar beschikt over een internetverbinding.

Met de introductie van VRiS zijn wij klaar voor de toekomst en bieden wij u een totaaloplossing.

Door de wijze waarop VRiS is ingericht behoort de huidige systematiek van de startpagina en de opstartschermen tot het verleden. Het volledig tile georiënteerd werken verhoogd het gebruikersgemak. U bent immers in staat om uw eigen persoonlijke indeling te maken. Hiermee bepaalt u zelf welke modules u in uw hoofdscherm te zien krijgt en welke modules u naar de achtergrond wilt zetten. De persoonlijke instellingen worden onder uw account opgeslagen en verschijnen weer op dezelfde manier als u opnieuw inlogt.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.