Basis

softwarebox VRiS LKT

De basis van het VRiS E-Loket bestaat uit:

 • Hosting
  Alle gegevens die worden getoond op het VRiS E-Loket komen direct vanuit de VRiS database. Deze gegevens worden volledig in de cloud gehost.
 • DigiD
  Het ontsluiten en beschikbaar stellen van data aan burgers is beveiligd middels DigiD. Door enkel gebruik te maken van DigiD en van een SSL-verbinding beschikt het VRiS E-Loket over een hoge mate van beveiliging. Door deze individuele codering per gebruiker wordt de mogelijkheid om gegevens van derden in te zien gegarandeerd uitgesloten.
 • DigiD assesment
  Vanaf 2013 is het beveiligingsassesment DigiD verplicht voor iedere overheidswebsite die privacy gevoelige gegevens ontsluit of beschikbaar stelt. Het totale assesment bestaat uit 27 punten, hiervan worden er 24 getoetst bij Tog Nederland. Met de toetsing van deze 24 punten ontvangt u een TPM-verklaring.

Uitbreidingsopties Basis

De basis van het VRiS E-Loket is uit te breiden met de onderstaande opties.

 • eHerkenning
  Het VRiS E-Loket biedt een inlogmogelijkheid voor Rechtspersonen en / of overige niet-natuurlijke personen / bedrijven, de zogenaamde eHerkenning login. Deze login laat zich het beste omschrijven als een “DigiD login” voor rechtspersonen en / of niet-natuurlijke personen / bedrijven. Hiermee ontsluit u de digitale WOZ-gegevens ook voor de ondernemers binnen uw gemeente.
 • Look & Feel
  Het VRiS E-Loket wordt standaard geleverd in een Lite-versie. Dit betekent dat enkel uw gemeentelogo, uw huisstijlkleuren en het gekozen lettertype toegepast wordt op het VRiS E-Loket. Kiest u voor onze Pro-versie, dan gaan we met u in overleg over de mogelijkheden die wij kunnen bieden om het VRiS E-Loket volledig naar uw wensen aan te passen. Hierbij geldt dat alle aanpassingen binnen Webrichtlijnen 2 moeten passen.
 • Aansluiting MijnOverheid
  MijnOverheid is de site van alle overheden waarin de gegevens die bekend zijn over de burger worden getoond. Een onderdeel hiervan is het eigendom van vastgoed. Door middel van een servicebus worden de meest recente data over de woz-objecten vanuit VRiS E-loket geleverd aan MijnOverheid.

Modules

Naast de basis is het mogelijk om het VRiS E-Loket in te richten met de onderstaande optionele modules.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.