BAG WOZ Koppeling

De BAG-WOZ koppeling van Tog Nederland is een geïntegreerde module in VRiS. Tevens is deze module als zelfstandige entiteit beschikbaar. De oplossing voor een gedegen koppeling tussen uw BAG en WOZ gegevens.

De BAG-WOZ koppeling beschikt over een intelligente koppelwizard, waarmee het grootste deel van uw bestanden direct en automatisch worden gekoppeld. Nadat de koppelwizard is uitgevoerd, blijven er panden, VBO’s en WOZ-deelobjecten over welke handmatig moeten worden gekoppeld.

Tevens zijn er diverse rapportage mogelijkheden en wordt de standaard de vragenlijst van de Waarderingskamer twee keer per jaar ge-update, zodat u met één druk op de knop over de juiste gegevens voor de vragenlijst beschikt.

Met de BAG-WOZ koppeling is het mogelijk om zelf mutaties te signaleren. Dit gebeurt door middel van het vergelijken van een actuele luchtfoto en een pandenkaart. Door deze over elkaar heen te leggen kunt u mutaties signaleren en deze markeren. Naast de markeringen kunt u nieuwe gegevens muteren voor de WOZ, een terugmelding maken voor de BAG en/of een proces-verbaal opstellen voor de BAG.

Het resultaat van de BAG-WOZ koppeling is:

  • Volledige afstemming tussen de gegevens in de BAG- en WOZ-registratie
  • Geen losse panden meer
  • Direct alle gegevens inzichtelijk via een kaart met diverse lagen
  • Verbeterde kwaliteit van de gegevens (WOZ en BAG)
  • Altijd up-to-date door het verwerken van de mutaties
  • Volledige aansluiting bij de zienswijze en het controleprotocol van de Waarderingskamer

Tog Nederland zal met haar webbased applicatie, de BAG-WOZ koppeling, aansluiten op de landelijke voorziening WOZ.

Voor meer informatie of een vrijblijvende demo van onze BAG-WOZ koppeling, neemt u contact op met de accountmanager van de vestiging.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.