Informatie voor werknemers

Ook werken voor een interessante, betrouwbare en ambitieuze werkgever? 

Werken bij TOG Nederland betekent werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf. Kom bij ons in dienst en werk voor lokale overheden, gemeenten. Je ondersteunt ze bij diverse vraagstukken op gebieden als belastingen, heffingen, ruimtelijke ordening, BAG en WOZ. 

Bij TOG werken we samen aan waarde. Het is dus belangrijk dat je vanuit teamwork tot meerwaarde voor onze opdrachtgevers komt.

 

Specialist op het gebied van taxaties 

TOG Nederland is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van verschillende taxaties van onroerend goed, zoals brandverzekeringtaxaties, hypotheektaxaties, planschadetaxaties, maar ook EPA-advisering (energieprestatieadvies). We zoeken mensen die, net als wij, continu op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen en daar met veel plezier op inspringen.

Bekijk onze openstaande vacatures

Detachering 

Naast onze vaste project werkzaamheden werken wij veel op detacheringsbasis. Dat werkt eenvoudig: je krijgt bij ons een contract en wij detacheren je bij diverse opdrachtgevers in jouw regio. Dit zijn vaak tijdelijke projecten. Zo springen we regelmatig in bij ziekte, verlof of een nieuw project. De duur van de opdrachten varieert dan ook van een paar dagen tot een half jaar. 

Het boeiende hieraan is: je hebt nooit dezelfde functie. Elke opdracht en elke opdrachtgever is weer anders. Het is een afwisselende baan met veel verschillende werkplekken. Een baan waarin je veel ervaring opdoet en vlot aan je ontwikkeling werkt. 

Overigens hoef je niet altijd van werkgever te blijven wisselen: we kunnen je als gedetacheerde ook intern inzetten op onze vaste projecten of we bemiddelen je naar een vaste baan bij de gemeente.

Coaching is part of the job

Een baan bij TOG Nederland komt altijd met een coachingstraject. We zorgen voor evaluatiemomenten, eventueel een opleiding en een persoonlijk ontwikkelplan.  

Arbeidsvoorwaarden

Naast een passend salaris ontvang je van ons:

Kom waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers 

Wil jij samenwerken aan waarde? Wij zoeken regelmatig professionals, zoals: 

Bekijk vacatures