Informatie voor gemeenten

Informatie over detachering voor gemeenten

Is er deskundige hulp nodig tijdens het opvangen van extra werkzaamheden in een piekperiode of ondersteuning bij onderbezetting? Het kan ook zijn dat er structureel een extra kracht nodig is. Hoe dan ook, wij hebben de juiste professionals voor je. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling van personeel voor gemeenten en waterschappen.

En als we de juiste mensen niet zelf in huis hebben, zoeken we ze voor je. Wij ontzorgen je ook bij werving en selectie van medewerkers. Daarbij gaan we altijd voor kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact. 

Werven van medewerkers 

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van BAG, WOZ, belasting of ruimtelijke ordening? Wij kunnen ook de werving volledig uit handen nemen. Verstrek ons een functieprofiel en we gaan op zoek. Wij kunnen zelfs, voordat de medewerker bij je aan de slag gaat het gehele opleidingstraject uit handen nemen.

Gespecialiseerde detacheringsmedewerkers 

Onze detacheringsmedewerkers volgen (intern) opleidingen en cursussen, zodat ze altijd met de meest recente know-how aan de slag gaan. Ze verbeteren hun kennis én hun vaardigheden. Daarnaast organiseren we regelmatig (interne) kennissessies, zodat onze professionals onderling hun ervaringen kunnen uitwisselen. En daar hebben onze opdrachtgevers dan weer profijt van.