Detachering

Als gedetacheerde krijgt u een contract bij Tog Nederland en wordt u gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers in de regio.

Het werk dat u bij onze opdrachtgevers doet is over het algemeen tijdelijk. Vaak wordt onze expertise gevraagd bij ziekte van een medewerker, een nieuw project, verlof of vertrek van een medewerker. De duur van een opdracht varieert van een paar dagen tot een half jaar, maar uiteindelijk is de opdracht afgerond en gaat u naar de volgende opdrachtgever.

Bij Tog Nederland heeft u nooit jarenlang dezelfde functie. Het is elke opdracht weer anders. Het is een afwisselende baan, met verschillende werkplekken, waarbij u ervaring opdoet, werkt aan uw ontwikkeling en bouwt aan uw carrière.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een passend salaris bieden wij u de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • 28 vakantiedagen.
  • Een lease-auto (indien nodig).
  • Een mobiele telefoon.

Contractvormen

Wij hebben de mogelijkheid om u de volgende contractvormen te bieden:

  • Detachering: Een (vast) contract bij Tog Nederland. U wordt voor een bepaalde periode bij een opdrachtgever gedetacheerd.
  • Project Detachering: Een project contract bij Tog Nederland. U wordt voor de duur van een bepaald project bij een opdrachtgever gedetacheerd.

Coaching

Naast een leuke baan bieden wij u coaching. Wij coachen u tijdens de opdracht door middel van een aantal vaste evaluatiemomenten, zorgen voor een (eventuele) opleiding en motiveren u om uzelf te blijven te ontwikkelen.

Samen met u stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Waar staat u nu, waar wilt u naar toe en wat heeft u daar voor nodig. Het plan wordt heel concreet en meetbaar gemaakt, zodat we in de coachingsgesprekken kunnen toetsen of het doel is bereikt.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.