Detachering, Werving & Selectie

Middels detachering stellen wij gespecialiseerd personeel tijdelijk beschikbaar voor de uitvoering van uw project, het opvangen van extra werkzaamheden in een piekperiode of ondersteuning bij onderbezetting. Onze detacheringsmedewerkers volgen opleidingen en cursussen om de kennis up-to-date te houden en hun vaardigheden te verbeteren. Tevens nemen zij deel aan interne kennissessies waar het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staat binnen het vakgebied.

Met een gedetacheerde medewerker van Tog Nederland bent u verzekerd van een specialist die berekend is op zijn of haar taak.

Tog Nederland werft en selecteert in opdracht van haar klanten medewerkers voor tijdelijke en vaste functies. Aan de hand van een door u verstrekt functieprofiel gecombineerd met een persoonlijk gesprek met één van onze personeelsadviseurs stellen wij een volledig zoekprofiel op.

Tog Nederland zal vervolgens de werving van de nieuwe medewerker starten, hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het actieve netwerk, diverse internettoepassingen en het up-to-date personeelsbestand. Afhankelijk van uw vacature en de huidige situatie op de arbeidsmarkt, wordt er creatief gezocht naar de best mogelijke oplossing.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.