Detachering van professionals voor BAG, WOZ, belasting en ruimtelijke ordening

Samenwerken met waarde. Dat wordt wel heel concreet, zodra we onze professionals detacheren. Voor zowel tijdelijke vervanging als een aanvulling op de huidige bezetting hebben wij deskundige mensen in huis.

Met detachering beschik je over de juiste personen op de juiste plek, op het juiste moment. Handig voor een groot project, extra werkzaamheden in een piekperiode of bij onderbezetting.

Onze meer dan 100 medewerkers zijn direct inzetbaar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zijn ze echt een toevoeging aan je team. Natuurlijk bespreken we eerst duidelijk de wensen, zodat je zo snel mogelijk over de best passende kandidaat beschikt. En is iedereen snel weer ‘up and running.’ 

BAG-detachering

Tog Nederland is de enige dienstverlener die alle BAG werkzaamheden met behulp van de eigen VRiS applicatie voor gemeenten in huis uitvoert. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat medewerkers intern goed op te leiden. Hierdoor detacheren wij echt ervaren BAG-medewerkers.

Professionals die alle ins en outs op het gebied van de BAG kennen. Zij buigen zich over gegevensbeheer in samenspraak met de WOZ, wettelijke termijnen, koppelingen… Met andere woorden: wat er ook nodig is, zij doen het. 

Elke wijziging  als gevolg van het verlenen van een bouwvergunning moet tijdig worden aangeleverd aan de BAG-beheerder, zodat de gegevens in de BAG-registratie kunnen worden aangepast. Zijn je werkprocessen zodanig ingericht dat je aan alle wettelijke termijnen kunt voldoen?

 

WOZ detachering

De WOZ is vanouds onze core-business: we hebben meer dan 40 jaar ervaring met vastgoedtaxaties. We ondersteunen rond de 50 gemeenten bij de volledige uitvoering van het WOZ-proces of voeren delen uit. Op projectbasis, maar ook op detacheringsbasis is mogelijk. Net wat je wilt.

Belastingen detachering 

Voor ervaren belastingmedewerkers zit je bij ons goed. Wij zijn het enige bureau dat voor een aantal gemeenten (5) in Nederland belastingen heft en int. Hierdoor hebben we altijd een ruim aantal zeer ervaren belastingmedewerkers in dienst. En het mooie is, deze kunnen overal worden ingezet. Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een ervaren heffingsambtenaar of invorderingsspecialist. 

Ruimtelijke ordening detachering 

Ook voor professionals op het gebied van ruimtelijke ordening kun je bij ons terecht. Wij detacheren juristen op het gebied van bijvoorbeeld:

Onze professionals kunnen deze werkzaamheden prima vanuit ons kantoor uitvoeren, maar ook detachering op locatie is mogelijk.

Weet direct wie er beschikbaar is

Kies voor onze ervaring en profiteer van: 

Direct weten welke professionals beschikbaar zijn voor deskundige ondersteuning? Neem contact op met ons.