Welkom

Gemeente Soest kiest ook voor de innovatieve integrale belastingapplicatie VRiS van Tog Nederland!

datum plaatsing: 12-6-2019

De gemeente Soest heeft gekozen voor de combinatie VRiS van Tog Nederland en Neuron van Vicrea. De gemeente Soest kan hiermee de BAG- en WOZ-objecten samen registreren in een integrale oplossing en legt hiermee de verbinding tussen het object én het heffen, innen en waarderen.

Meer

De gemeenten Overbetuwe en Lingewaard kiezen voor VRiS als WOZ en Belastingapplicatie

datum plaatsing: 21-5-2019

De gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, die sinds 1 januari 2017 samenwerken bij de uitvoering van hun WOZ en belastingtaken, zijn eind januari 2019 een aanbesteding gestart. Een aanbesteding met als doel te komen tot één applicatie voor de WOZ en Belastingzaken, die beide gemeenten verdere verbeteringen garandeert, zijnde geïntegreerde uitvoering van de taken, lagere gebruiks- en beheerskosten, innovatie en minder arbeidsintensieve uitvoering door verdergaande procesautomatisering.

Meer

Tog Nederland zoekt landelijk naar (Toekomstig) Productspecialisten!

datum plaatsing: 13-5-2019

Vanwege een sterke groei van het gebruik van onze VRiS applicatie zijn we landelijk op zoek naar uitbreiding van ons team van productspecialisten in de breedte van onze dienstverlening, BAG, WOZ en Belastingen zowel heffen als Innen.

Meer

Planschade nieuwsbrief #15

datum plaatsing: 10-5-2019

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in de periode januari 2019 t/m maart 2019 verschenen is. Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

Gemeente Winterswijk kiest voor VRiS als Waarderingsapplicatie

datum plaatsing: 9-4-2019

Na een uitgebreide marktconsultatie, gevolgd door een onderhandse aanbesteding met als doel het krijgen van een efficiënte, gebruiksvriendelijke, innovatieve toekomstbestendige applicatie voor de waardering en het bijhouden van de WOZ administratie kiest ook de gemeente Winterswijk voor VRiS.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.