Welkom

Gemeente Winterswijk kiest voor VRiS als Waarderingsapplicatie

datum plaatsing: 9-4-2019

Na een uitgebreide marktconsultatie, gevolgd door een onderhandse aanbesteding met als doel het krijgen van een efficiënte, gebruiksvriendelijke, innovatieve toekomstbestendige applicatie voor de waardering en het bijhouden van de WOZ administratie kiest ook de gemeente Winterswijk voor VRiS.

Meer

Op weg naar één geïntegreerde objectenregistratie!

datum plaatsing: 18-2-2019

Onder meer de Waarderingskamer en het ministerie van BZK zijn het er over eens: De basisregistraties BAG, BGT, WOZ moeten beter op elkaar aansluiten. “Doorontwikkelen” en “samenhangende objectregistratie “ zijn hierbij de sleutelwoorden.

Meer

Planschade nieuwsbrief #14

datum plaatsing: 6-2-2019

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in de periode september 2018 t/m jan 2019 verschenen is. Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

Het E-Loket in VRiS is uitgebreid met iDEAL betalingen

datum plaatsing: 4-2-2019

De Belastingdienst verkondigt het al heel lang: belastingen kunnen niet leuker, wel makkelijker. Dat geldt natuurlijk ook voor gemeentelijke belastingen. Uw burgers ontvangen die aanslagen steeds vaker digitaal, maar dat maakt betalen eigenlijk niet makkelijker dan vanaf papier.

Meer

Uitdagende IT projectleider/ consultancy functie bij Tog Nederland

datum plaatsing: 8-1-2019

Vanwege een sterke groei van onze software klanten zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ICT projectleider.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.