Welkom

Planschade nieuwsbrief #14

datum plaatsing: 6-2-2019

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in de periode september 2018 t/m jan 2019 verschenen is. Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

Het E-Loket in VRiS is uitgebreid met iDEAL betalingen

datum plaatsing: 4-2-2019

De Belastingdienst verkondigt het al heel lang: belastingen kunnen niet leuker, wel makkelijker. Dat geldt natuurlijk ook voor gemeentelijke belastingen. Uw burgers ontvangen die aanslagen steeds vaker digitaal, maar dat maakt betalen eigenlijk niet makkelijker dan vanaf papier.

Meer

Is uw gemeente klaar voor de toekomst?!?

datum plaatsing: 4-2-2019

Bij Tog Nederland zoeken we naar innovatieve oplossingen en maken we moeilijke paden makkelijk begaanbaar. Spoedig tonen we u dé toekomst van het geïntegreerd gegevensbeheer. Met VRiS wordt ook voor u dit pad makkelijk begaanbaar.

Meer

Uitdagende IT projectleider/ consultancy functie bij Tog Nederland

datum plaatsing: 8-1-2019

Vanwege een sterke groei van onze software klanten zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ICT projectleider.

Meer

Terugblik op 2018

datum plaatsing: 8-1-2019

Om te beginnen wensen wij u allemaal een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2019 toe! Wij hopen dat het komende jaar net zo fantastisch en succesvol mag worden als het jaar 2018.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.