Welkom

Planschade nieuwsbrief #13

datum plaatsing: 20-9-2018

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in de periode april 2018 t/m maart 2018 verschenen is . Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

Tog Nederland uw steun en toeverlaat bij het 'updaten' van uw Verordeningen

datum plaatsing: 6-9-2018

Het einde van het jaar nadert al weer, de hoogste tijd dus om nu de geldende voorschriften voor uw burgers, bedrijven en instellingen, zoals vastgelegd in uw gemeentelijke verordeningen, eens grondig onder de loep te nemen en te 'updaten'.

Meer

Uitnodiging BAG masterclass 2.0 Tog Nederland

datum plaatsing: 5-9-2018

De Wet BAG 2.0 is met ingang van 1 juli jl. definitief in werking getreden. Met deze vernieuwde wet wordt de modernisering en vereenvoudiging van de BAG en het toezicht erop geregeld.

Meer

Het succes van de VRiS 3D-Tool van Tog Nederland groeit door!

datum plaatsing: 27-8-2018

Onlangs kozen ook de gemeenten Giessenlanden, Molenwaard, Heerde, Terschelling, Bergeijk, Geertruidenberg en Steenbergen allen voor het gemak van de VRiS 3D Tool.

Meer

De gemeente Nissewaard kiest voor de waarderingsapplicatie VRiS!

datum plaatsing: 25-7-2018

Na het doorlopen van een openbare aanbesteding heeft de gemeente Nissewaard er voor gekozen om met ingang van 1 juli 2018 haar waarderingswerkzaamheden in het kader van de Wet WOZ uit te gaan voeren in onze VRiS applicatie!

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.