Bemiddeling bij aan- en verkoop

Middels onze zusterorganisatie De Plaatselijke Makelaar kunnen wij u ondersteunen bij aan- en verkoop. De Plaatselijke Makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en heeft daarmee direct toegang tot funda. Uniek aan dit concept is dat wij werken met deeldiensten en een vaste courtage, ongeacht de waarde van de woning. Dit houdt in dat u bij de aan- of verkoop van woningen een groot deel van de activiteiten, indien gewenst, geheel zelfstandig kunt oppakken.

Verkoop van complexen of uitponden van woningen
Wenst u complexen te verkopen of uit te ponden? Onze registermakelaars stellen met u een doordacht verkoopplan op, geheel afgestemd op uw individuele wensen. Wij kunnen voor u het gehele verkooptraject verzorgen of slechts enkele elementen daarvan. Zo is het al mogelijk dat wij slechts uw woningaanbod op funda plaatsen en dat u zelf de bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van contracten verzorgt. Ons dienstenpakket is als volgt modulair opgebouwd:

  • Woning op funda plaatsen en een verkoopbrochure opstellen.
  • Begeleiden van bezichtigingen.
  • Voeren van onderhandelingen.
  • Opstellen koopcontract.
  • Begeleiding bij notariële overdracht en inspectie vooraf.

Voor alle bovenstaande stappen hanteren wij vaste prijzen, ongeachte de waarde van de betreffende woning.

Aankoop van gronden of woningen
Wenst u voor uw strategische aankopen een onafhankelijke waardedeskundige en adviseur die u bijstaat in dit traject? Onze lokale register makelaars en taxateurs kennen het klappen van de zweep en staan u met raad en daad terzijde.

Advies strategisch voorraadbeheer/herontwikkeling
Ook voor deskundig advies over strategische keuzes ten aanzien van uw woningvoorraad kunt u een beroep doen op onze register taxateurs en makelaars. Zij geven u deskundig en onafhankelijk advies en kunnen dit advies desgewenst voor u omzetten in concrete acties.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.