EPA

Tog Nederland, dé partner voor de levering van uw energielabels voor bedrijfspanden.

Het energielabel is verplicht voor eigenaren van bedrijfspanden bij verkoop, verhuur en bij oplevering. De Inspectie Leefomgeving en Transport (kortweg ILT) controleert of het officiële energielabel (BRL 9500 gecertificeerd) geregistreerd is. Indien er bij verkoop, verhuur of oplevering van een bedrijfspand geen energielabel aanwezig is, riskeert de verkoper of verhuurder een boete die kan oplopen tot € 20.250,--.

U bent op zoek naar een energielabel voor uw bedrijfspand?

Dan bent u bij Tog Nederland aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk opererende vastgoedorganisatie, die vanuit drie vestigingen met ruim 100 medewerkers in vaste dienst, onder andere werkzaam is op het gebied van de levering van Energielabels voor bedrijfspanden.

Bent u bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder?

Wij gaan graag een samenwerking met ú aan waarbij wij u volledig ontlasten en ontzorgen. U levert de contactgegevens en wij gaan aan de slag. Wij werken met een m² staffeltarief, dat gebaseerd is op schaalvoordeel waardoor wij voor u een scherpe prijsstelling kunnen hanteren.

Waarom kiezen voor de energielabels van Tog Nederland?

  • Al onze EPA adviseurs zijn, conform de wettelijke vereisten, BRL 9500 gecertificeerd (CITO gediplomeerd). De certificerende instantie SKW voert jaarlijks strenge controles uit, zodat u gegarandeerd zeker bent van de juistheid van het geleverde energielabel.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Al onze EPA adviseurs zijn in vaste dienst en wij hebben geen banden met bijvoorbeeld de energiesector of installatietechnische bedrijven. Uw energielabel is dan ook volledig objectief en waarheidsgetrouw.
  • De energielabels, die wij verstrekken, zijn 10 jaar rechtsgeldig en worden geregistreerd in de landelijke database van RVO en het Kadaster. Na de oplevering staat uw energielabel online geregistreerd op www.ep-online.nl.
  • Wij ontzorgen u volledig. U levert de contactgegevens en wij gaan aan de slag.
  • Wij maken heldere afspraken en komen deze ook ná!
  • Wij hanteren aantrekkelijke tarieven.

Meer informatie kijkt u dan op onze website: www.tog-energielabel.nl of neemt u direct contact op met één van onze vestigingen.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.