Over ons

De organisatie

Tog Nederland is een landelijk opererend BAG, WOZ, Belasting software (VRiS) leverancier, detachering- en adviesbureau dat met drie regionale vestigingen altijd dicht bij u in de buurt is. Vanuit onze vestigingen in Meppel, Veenendaal en Sint-Oedenrode voeren wij op een persoonlijke en professionele wijze, de volgende kernactiviteiten uit:

 • outsourcing van belasting- en BAG - WOZ-werkzaamheden;
 • uitvoering werkzaamheden Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ);
 • uitvoering werkzaamheden Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG);
 • detachering binnen de disciplines WOZ, Belastingen, Basisregistraties en Ruimtelijke Ordening;
 • advisering, invoering én uitvoering op het volledige gebied van alle lokale belastingen en heffingen, vanaf beleidsvoorbereiding, de invoering, tot en met het invorderen van de heffing;
 • leveren van softwaresystemen zoals VRiS (vastgoedregistratiesysteem) en het E-Loket (internetdienstverlening voor uw burgers);
 • het koppelen van onze taxatiesoftware met gemeentelijke applicaties zoals Procura, Getronics PinkRoccade en Centric;
 • planschadeadvisering, nadeelcompensaties en risicoanalyses planschade;
 • ondersteuning gemeenten bij uitvoering beleid Ruimtelijk Ordening;
 • taxaties gemeentelijke eigendommen in het kader van de herbouwwaarde, zowel opstal als ook inventaris;
 • uitvoering van bouwkundige vooropnames;
 • opstellen energielabels en maatwerkadviezen voor woningen en utiliteitsbouw;

Onze medewerkers

Naast onze opdrachtgevers staan ook de 130 medewerkers centraal binnen onze organisatie. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, veelal beschikken zij over een afgeronde HBO- of Universitaire opleiding, zoals Vastgoed en Makelaardij, Bouwkunde en/of Rechten. We beschikken over een goede mix tussen ervaren senior medewerkers en jonge enthousiaste, leergierige medewerkers.

Vanuit de filosofie “gewoon doen” bouwen wij aan een cultuur waarin onze medewerkers zich verantwoordelijk voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Binnen iedere vestiging werken we per medewerker met een opleidingenplan dat jaarlijks wordt geactualiseerd. Zo hebben vele taxateurs inmiddels de titel RMT behaald en hebben diverse belastingmedewerkers de HALO opleiding met succes afgerond.

Onze medewerkers werken veelal op locatie bij onze opdrachtgevers. Dit bevordert de kwaliteit, de overdracht van kennis en de onderlinge communicatie.

Kwaliteit

Al onze werkprocessen worden uitgevoerd op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd conform de norm ISO 9001:2008.

In dit kader kunt u van ons altijd een duidelijk plan van aanpak, transparante interne controles en duidelijke opleveringdocumenten verwachten. Vanzelfsprekend maken regelmatige klantevaluaties ook deel uit van onze dienstverlening.

Tenslotte

Tog Nederland is een gezonde en dynamische onderneming, hetgeen wordt versterkt door een toenemend aantal opdrachtgevers dat onze organisatie inschakelt voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.